Bio Jojobový olej lisovaný za studena

22.09.2016

Bio Jojobový olej lisovaný za studena

Tekuté zlato s blahodárnými účinky

Simondsie čínská neboli jojoba pochází z vyprahlých oblastí Mexika, kde zázračné účinky jejích olejnatých semen využívají odedávna. Jojobový olej používali Indiáni nejen k péči o vlasy a pokožku, ale často jako léčivo. Dnes se pěstuje především v Argentině a Izraeli. Zajímavé je i to, že jojobový olej je vlastně vosk a tuhne už při teplotě 7º C. 
Zvyšuje schopnost regenerace pleti a proto je nepostradatelnou součástí nejkvalitnějších regeneračních obličejových olejů. Zvlhčuje, ošetřuje a vyhlazuje pokožku a chrání ji před nežádoucími vnějšími vlivy. Obsahuje vysoký podíl jojobový olejprotizánětlivých složek a díky tomu je jojobový olej ideální pro citlivou i aknózní pleť. Úspěšně mírní kožní obtíže jako jsou lupy nebo ekzémy. 
Bio Jojobový olej je vhodný ke každodennímu ošetření pokožky obličeje i těla, do které se krásně vstřebává, aniž by zanechával mastný film. Zjemňuje pokožku rukou a brání jejímu popraskání.

 

Více Saloos rostlinných olejů lisovaných za studena najdete v eshopu Naturelka.cz - rostlinné a bio oleje.

O značce Saloos: Saloos je největší český výrobce certifikované aromaterapeutické biokosmetiky v ČR. Pro výrobu svých značkových přípravků používá výhradně rostlinné oleje lisované za studena. Jako první u nás dokázal splnit velmi náročné podmínky certifikace a od roku 2007 je držitelem ochranné známky CPK bio. Firma Saloos vyvíjí a vyrábí přípravky s přírodním složením v nejvyšší BIO kvalitě. Jejich posláním je přirozená péče o pokožku, jakož i dosažení celkové harmonie těla a duše. 

Text poskytl výrobce kosmetiky Saloos 22.9.2016.

NzIzYj